Okulumuz güreş takımı il 2.si oldu.

05.01.2024 82

Güreş, uygulayıcılarının birbirlerine vurmaksızın rakiplerini yenmeye çalıştıkları bir dövüş sporu türü. Güreş tarihteki en eski sporlardan biridir ve zamanla farklı stil ve formları geliştirilmiştir. Güreş genellikle dövüş sanatları arasında değerlendirilir.

Atatürk'ün güreşle ilgili derlenebilen sözleri şunlardır: Türk milleti anadan doğma sportmendir. Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerlerinde güreşirken görürsünüz. Benim çok sevdiğim spor serbest güreştir.

Okulumuz öğrencilerinden serbest stil 3.leri : Bedirhan Şahin ve Ramazan Kaymaz 2. Durmuş Danış

Grekoromen stil 2.leri Bedirhan Şahin ve Kadirhan Uçar 1.leri Durmuş Danış ve Ramazan Kaymaz olmuştur.Okulumuz öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

05-01-2024

Adres:
SARISÖĞÜT KÖYÜ SARISÖĞÜT KÜME EVLERİ SARISÖĞÜT ILKÖĞRETIM OKULU EK BINA BLOK NO: 22 EZİNE / ÇANAKKALE